Menu

Vulva Pathologie

Skinsense Vulvapathologie omvat alle klachten in het vulvaire gebied van de vrouw. Dergelijke aandoeningen kunnen leiden tot jeuk, pijn, branderigheid en pijn tijdens seksueel contact.

Bespreek uw vulvaire problemen in vertrouwen

Vulvapathologie is een van de specialisaties van Skinsense. Wij begrijpen dat deze aandoeningen een grote invloed kunnen hebben op de levenskwaliteit en de seksualiteit.

 

Nog te vaak voelt men schaamte, waardoor het moeilijk is om met deze klachten naar buiten te komen. De locatie van de klachten speelt hierbij ook een rol. Dit zorgt ervoor dat het soms lang duurt alvorens er een bezoek wordt gebracht aan een specialist.

 

Wacht nooit te lang voordat u zich laat behandelen. Skinsense staat voor u klaar in raad en daad. Voor ons is oppervlakkigheid nooit geen optie. Wij beginnen graag met een goed en open gesprek.

 

Tijdens dit eerste gesprek nemen we alle tijd voor u, zodat u zonder schroom of schaamte uw verhaal kunt doen. Bij Skinsense is alles bespreekbaar. Dit eerste gesprek zien wij niet alleen als een eerste ontmoeting maar ook als het begin van een vertrouwensband.

 

Specialist in vulvapathologie

Omdat er vele vormen van vulvaire problemen zijn, is het niet altijd gemakkelijk om de juiste diagnose te stellen. Skinsense heeft veel ervaring op het gebied van vulvapathologie. Wij hebben daarnaast veel kennis in huis over dit onderwerp waardoor we jouw vulvaire problemen zo goed mogelijk kunnen behandelen.

 

Vulvapathologie behandelingen bij Skinsense

Skinsense behandelt onder andere de volgende vulvaire problemen:

·      Vulvaire lichen sclerosus

·      Vulvaire lichen planus

·      Vulvaire jeuk

·      Vaginale pijn

·      Vulvovaginale candidosis

·      Vaginale droogheid en atrofie

·      Vaginale laxiteit

·      Vulvodynie

·      Vulvitis

 

Kijk hier voor meer informatie over de behandelingen op het gebied van vulvapathologie die Skinsense uitvoert.