Menu

Dermatologie

Dermatologie is een medisch specialisme dat is gericht op huidaandoeningen. Dermatologie kan zowel medische behandel noodzaak hebben maar kan ook een keuze zijn. Bijvoorbeeld als het gaat om huidaandoeningen die als storend worden ervaren. Niet-medische dermatologie wordt ook wel cosmetische dermatologie genoemd.

 

Dermatologie bij Skinsense

Skinsense is gespecialiseerd in dermatologie. Iedere huid is anders en onze imperfecties, hoe groot of klein ook, maken ons tot wie we zijn. Wij begrijpen als geen ander dat onzekerheid door bijvoorbeeld een huidaandoening, oneffenheden of littekens een zware last kan zijn.

 

Wij nemen onze tijd voor u en bij ons is alles in vertrouwen bespreekbaar. U bent prioriteit en uw gezondheid staat altijd voorop. Daarnaast beschikt Skinsense over een hoog niveau van expertise, menselijk inzicht en precisie die nodig is om deze imperfecties optimaal te benaderen.

 

Specialisaties dermatologie

Vormen van dermatologie waarvoor u bij Skinsense terecht kunt zijn onder andere:

·       Netelroos

·       Moedervlekken

·       Inflammatoire huidzieken zoals eczeem en psoriasis

·       Infectiezieken zoals wratten, koortslip of gordelroos

·       Talgklierziekten zoals acne en rosacea

·       Haar- en nagelziekten

·       Spataderen


Bekijk op de pagina dermatologie een overzicht van verschillende dermatologische aandoeningen waarvoor u bij Skinsense terecht kunt. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak inplannen. Wij helpen u graag verder.