Menu

Passion for precision

Uniek in elk facet.

We zijn gegroeid en gevormd door de natuur tijdens een lang (levens)proces. Het resultaat... telkens verschillend en "perfectly imperfect". Onze imperfecties -groot of klein- maken ons tot wie we zijn. Moedervlekken, huidaandoeningen, ongemakkelijk-heden, oneffenheden, littekens,... Als resultaat van de natuur of een uiting van de weg die we als persoon hebben afgelegd.


De complexiteit om deze imperfecties optimaal te benaderen vereist een hoog niveau van expertise, menselijk inzicht en een immense precisie. Onze kunde is bijgevolg een echte "skill" waarbij we absoluut niets aan het toeval overlaten.
Art Marmer

Doortastende diagnose

U duidelijkheid bieden is onze eerste zorg. We beseffen dat onzekerheid een zware last kan zijn, daarom is oppervlakkigheid voor ons geen optie. Wij gaan verder dan de anderen en informeren u zo grondig mogelijk in klare taal.

Een goed en eerlijk gesprek, daar start het allemaal mee. Wij nemen onze tijd voor u zodat u uw verhaal kan doen, zonder schroom of schaamte. Alles is bespreekbaar.

Wanneer u bij ons binnenstapt, geniet u onze volle aandacht. Het belang van dit eerste gesprek valt niet te onderschatten. Het is onze eerste ontmoeting, maar ook het begin van een vertrouwensverband. Wij staan u bij met raad en daad.

Open dialoog

We blijven onszelf dagelijks uitdagen om u nog beter te kunnen helpen en zoeken steeds naar de voor u op het lijf geschreven behandeling. U bent prioriteit, uw welzijn staat voorop. Doorheen de hele behandeling en ook daarna zijn wij er om u te begeleiden. Kortom...


Skinsense wil met u een doortastende diagnose de dialoog -in alle vertrouwen- openen op zoek naar de voor u meest geschikte behandelmethode.

onze passie voor precisie blijft ons drijven en inspireren.
Skinsense

Team

Dokter
José Schroijen

Zaakvoerder
José Schroijen
José Schroijen heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Daarna heeft ze ervaring opgedaan bij de gynaecologie, inwendige geneeskunde en longziekten. Hierdoor heeft ze een brede en analytische blik ontwikkeld en kan ze goed inschatten welke behandelingen veilig ingezet kunnen worden bij onderliggende ziekten. Sinds 2007 is zij algemeen dermatoloog. Haar opleiding heeft zij genoten in het Radboud UMC te Nijmegen. De afgelopen 12 jaar heeft zij meerdere aandachtsgebieden ontwikkeld waaronder oncologie, flebologie, systeemziekten, esthetiek en vulvapathologie. In deze periode heeft ze ook samen met de gynaecologen een succesvolle vulvapoli opgezet in Bergen op Zoom en Middelburg. Integriteit, goed luisteren naar de wensen van de patiënt en de tijd nemen voor het rustig bespreken van de behandelingsmogelijkheden vindt ze erg belangrijk.

info@skinsense.be


Nicole Priester

Verpleegster
Nicole Priester
Nicole Priester is sinds 17 jaar dermatologie verpleegkundige en heeft enorm veel ervaring op haar vakgebied. Zij heeft reeds 12 jaar samengewerkt met drs. Schroijen Huidproblemen zijn zeer bepalend in het dagelijks leven en zij vindt het een uitdaging om patiënten zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen en begeleiden. Zij zal naast het assisteren van dokter Schroijen ook zelfstandig behandelingen uitvoeren.

info@skinsense.be

Locatie

welcome
have a seat
let there be light
horns
reflection
epic
lay down
sit down
connecting
design
office
sink
Welcome
sink